Kyrago's Vizsla kennel
Hongaarse Vizsla korthaar

Pups

Onze pups worden allen ter registratie rond week 6 voorzien van een chipnummer middels een ingebrachte chip.  In deze periode worden ze ook middels een puppytest beoordeeld op hun karaktereigenschappen. Tussen week 7 en 8 worden de pups overgedragen aan de nieuwe eigenaar, inclusief een officiële stamboom van de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland. Ze hebben dan de benodigde puppy-entingen ontvangen en zijn ook meermalen ontwormd. Ze worden overgedragen met een gezondheidsverklaring van de dierenarts en een Europees dierenpaspoort. 

In een nest van meerdere pups zitten veel verschillende pups. Alle zullen ook verschillend uitgroeien. Wij vinden het een taak van de fokker om de juiste pup bij de juiste mensen te plaatsen, in overeenstemming met hun wensen en het doel met de pup. Er zal eerst een wederzijdse kennismaking plaats vinden en de pups gaan alleen naar die kopers die aan de door ons gestelde eisen qua tijdsbesteding en huisvesting kunnen voldoen. De pups groeien bij ons in huis op.

Onze honden worden verkocht met een rechtsgeldig hondenkoopcontract. Elk nest komt op een leeftijd van ongeveer 9 maand middels een reünie bij elkaar om deel te nemen aan jachtaanlegproefjes.


D-nest geboren op 8 maart 2020

Kyrago's Bayka X Mozart du Clos de la Baudeliere; 9 gezonde pups: 4 teefjes en 5 reutjes. met moeder Bayka alles goed gegaan.


C-nest geboren op 8 mei 2018 

Abby X Eron vom Dreyer Wittsand . 7 gezonde pups: 4 teefjes en 3 reutjes. met moeder Abby is alles ook goed. 


B- nest; geboren 26-11-2016

Kyra x York von Rauhen Busch; 11 gezonde pups, 7 teefjes en 4 reutjesA-nest : geboren 13-12-2014

Kyra x Orion; 11 gezonde pups. Zelf hebben we een teefje gehouden uit dit nest : Abby. Corine (zus van Tom) is trotse eigenaresse van Eloi, broer van Abby.